skip to Main Content
WIJ ONDERHANDELEN VOOR U DE HOOGSTE KORTING JA, IK WIL KORTING
90% SUCCESGARANTIE

U heeft interesse in een product of dienst, maar denkt dat de prijs beter kan. Vindt u het lastig om zelf te onderhandelen? Dan kunnen wij u helpen! De onderhandelaars van Prijsonderhandelen.nl hebben jarenlange ervaring met het onderhandelen voor verschillende producten en diensten. Denk aan keukens, badkamers, meubels of auto’s. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u te helpen bij het onderhandelen van een betere prijs.

Let op: om van onze dienst gebruik te kunnen maken moet de oorspronkelijke prijs van de dienst of het product dat u afneemt minimaal €1000,- zijn.

Prijsonderhandelen in het kort

Wat betaalt u voor deze dienst?

Wij vragen u voor deze dienst geen vast bedrag. Het enige wat wij vragen is 20% van de korting die wij voor u regelen. Wij hebben een succesgarantie van 90%. Mochten wij geen korting voor u kunnen realiseren dan betaalt u niets.

Rekenvoorbeeld:
Stel, u heeft een product gezien van €5.000,- en wij onderhandelen voor u €500,- korting. U betaalt prijsonderhandelen.nl dan €100,-. In totaal heeft u €400,- bespaard. We profiteren dus allebei van een hogere korting.

Zo gaat het in zijn werk

Stap 1: Neem contact met ons op

Heeft u een product of de dienst op het oog heeft? Neem dan contact met ons op via ons kortingsformulier.

Voor spoedgevallen
Moet de onderhandeling snel gebeuren, bijvoorbeeld omdat u al in de winkel staat? Dan kunt u ons het beste even bellen. U heeft dan de meeste kans dat wij direct voor u aan de slag kunnen.

Stap 2: Wij bellen u binnen 24 uur op

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. We bespreken met u wat uw wensen zijn en welke korting wij voor u kunnen realiseren.
Denkt u er dan even rustig over na en, indien u akkoord bent met ons voorstel, gaan wij voor u aan de slag.

Stap 3: Wij starten de onderhandeling

Nu is het tijd om te gaan onderhandelen! Wij nemen contact op met de leverancier en regelen de hoogst mogelijke korting. U hoeft helemaal niets te doen.

Stap 4: U ontvangt een bevestiging van uw korting

Na onze onderhandeling ontvangt u een bevestiging van de korting. Wij laten de leverancier dit op papier bevestigen naar u, zodat u vervolgens zelf de aankoop kunt afronden met uw leverancier.

Daarna kunt u gaan genieten van uw aankoop en het bespaarde bedrag mooi aan iets anders uitgeven!

Na een succesvolle afloop ontvangt u van ons een factuur met daarop 20% over het voor u gerealiseerde kortingsbedrag als onze beloning.

Back To Top