skip to Main Content
WIJ ONDERHANDELEN VOOR U DE HOOGSTE KORTING JA, IK WIL KORTING
90% SUCCESGARANTIE

BETAAL NIET TE VEEL VOOR UW NIEUWE MEUBELS

Laat ons voor u de beste prijs onderhandelen!

(90% succesgarantie)

Onderhandelen meubels

De kosten voor nieuwe meubels kunnen flink oplopen. Bij zo’n investering wilt u natuurlijk niet te veel betalen. Vaak kunt u over de prijs van meubels prima onderhandelen, zeker als u meerdere meubels aanschaft. Vindt u onderhandelen niet leuk, maar wilt u wel de beste prijs? Laat ons dan over uw meubels onderhandelen. Zo bent u ervan verzekerd dat u een redelijke prijs betaalt voor uw meubels.

Lees hoe het werkt / Ja, ik wil korting

Wij helpen u bij het afdingen op uw meubels

Ook al is het heel normaal om af te dingen op meubels, veel mensen ervaren dit toch als vervelend. De onderhandelaars van Prijsonderhandelen.nl zijn al jarenlang succesvol in het afdingen op meubels als ex-verkopers. Die kennis en ervaring zetten we graag in om voor u de beste korting te regelen.

De hoogste korting op uw meubels

Afhankelijk van de oorspronkelijke prijs en de aanbieder kan de korting op meubels zo oplopen tot honderden of zelfs duizenden euro’s. Wilt u ons inschakelen om die korting te regelen? Dan betaalt u daarvoor niks extra’s. U betaalt slechts 20% over de gerealiseerde korting. Regelen wij geen korting, dan betaalt u ons ook niets. U kunt er dus alleen maar op vooruit gaan!

UW VOORDELEN

✔ 90% succesgarantie
✔ Jarenlange ervaring in meubel verkoop
✔ U betaalt alleen een succesvolle onderhandeling
✔ Persoonlijk contact met onze experts

Wij zijn telefonisch bereikbaar:

Ma – Do: 13:00 – 20:00
Vr: 13:00 – 21:30
Za – Zo: 10:00 – 17:00

Wat vinden onze klanten?

Lees de recensies van onze klanten.

    

Back To Top