skip to Main Content
WIJ ONDERHANDELEN VOOR U DE HOOGSTE KORTING JA, IK WIL KORTING
90% SUCCESGARANTIE
Nieuwe Auto Kopen Met Korting

Nieuwe auto kopen met korting

Als je een nieuwe auto gaat aanschaffen is er vaak meer korting mogelijk dan je denkt. Om tot de maximale korting te komen moet je scherp kunnen onderhandelen en weten waar de marges zitten.

Zo kun je als goed prijs onderhandelaar wellicht 1500 euro besparen op een nieuwe terwijl iemand die net iets minder goed is in onderhandelen op uiterlijk 750 euro zal komen. Uiteraard is e.e.a. ook afhankelijk van de aanschafwaarde van de auto. Zo is bovenstaand voorbeeld gebaseerd op een auto met een aanschafwaarde van 15.000 tot 20.000 euro.

Waar moet je rekening mee houden als je over je nieuwe auto gaat prijs onderhandelen?

  • De periode van het jaar: Aan het eind van het jaar is het voor veel autodealers interessant om hun auto’s scherp te prijzen. Vaak hebben dealers deze periode nodig om hun omzet doelstellingen te halen waardoor ze nog een extra korting krijgen over de verkoop van het hele jaar van hun importeur. Het wil dan weleens voorkomen dat auto’s tegen kostprijs of zelfs onder kostprijs worden verkocht. Kortingen kunnen dan wel oplopen tot 10% of zelf iets daarboven.
  • Voorraad model: Nieuwe Auto’s die al bij de dealer op voorraad staan vaak goedkoper. Het beperkt je uiteraard in je keuzevrijheid, maar kortingen kunnen oplopen tot wel 20%.
  • Extra Accessoires: Korting in de vorm van accessoires, zoals een autoradio, andere velgen etc. zijn voor de verkoper goedkoper om weg te geven dan direct korting op de auto. Door hier goed in te onderhandelen kun je nog meer korting krijgen dan de eerder genoemde 10%.
  • Meerdere offertes: Wij kunnen ons goed voorstellen dat je het liefst je auto bij je vertrouwde merkdealer aanschaft. Maar heb je toch het idee dat er meer te halen valt, dan is het vaak toch lonend om een concurrerende offerte aan te vragen bij een andere dealer. Toch het liefst kopen bij jouw dealer? Gebruik dan deze offerte om aan te tonen dat er toch nog wat van de prijs af moet.
  • Wees zelfverzekerd en twijfel: Veel particulieren vinden het eng of raar om korting te vragen op hun nieuwe auto en komen daardoor niet zelfverzekerd over op de verkoper. Ook het toneelstukje van weglopen of toch nog even nadenken heeft geen effect als het niet met overtuiging wordt gespeeld.

Vindt u dit lastig? Neem dan een bekende mee die wel goed kan onderhandelen of neem een prijsonderhandelaar mee van prijsonderhandelen.nl als u die niet heeft.

Maximale korting op uw nieuwe auto

Ondanks onze tips blijft het onderhandelen met de autodealer toch iets waar veel mensen zich niet comfortabel bij voelen of het gevoel hebben dat ze korting laten liggen bij de aanschaf van hun nieuwe auto. Voor deze mensen is er prijsonderhandelen.nl. Voor een klein percentage van op het totale kortingsbedrag nemen wij de onderhandeling van u over. Wij kunnen met u meegaan als ‘onderhandelende kennis’ of wij onderhandelen namens u bij de dealer van uw keuze. Meer weten? Neem contact met ons op, of lees hier hoe het werkt.

Back To Top